Lako do izolacije za novo potkrovlje

Ako ste vlasnik kuće i imate potkrovlje koje je nefunkcionalno, želite ga obnoviti i pretvoriti u stambeni prostor, ali još ste neodlučni jer ne uspijevate zatvoriti financijsku konstrukciju, onda je ovo izvrsna prilika koje ne smijete propustiti!

Sukladno tradiciji, Knauf Insulation pokreće novi nagradni natječaj pod nazivom “Pogledaj, odgovori i izolaciju osvoji” u kojem je glavna nagrada 150m2 ECOSE® mineralne vune za izolaciju potkrovlja.

Naravno, to nije jedina nagrada, tu je još 20 vrijednih nagrada za sretne dobitnike – torbice sa ‘zaštitnom opremom’ za borbu protiv korone (digitalni toplomjer, zaštitna maska i gel za dezinfekciju ruku) te Knauf Insulation majice posebno napravljene povodom obilježavanja 40 godina Knauf Insulationa u Hrvatskoj.

Ovaj nagradni natječaj ide paralelno sa Svjetskim prvenstvom u rukometu za muškarce u Egiptu, na kojem od Hrvatske imamo, kao i obično, velika očekivanja. Knauf Insulation je opet s rukometašima na RTLu pa tako za vrijeme prijenosa utakmica hrvatske reprezentacije možete primijetiti naš spot “Kažu da je bio prvi… prirodno izoliran” u kojem ćete saznati odgovore na 3 pitanja koja se pojavljuju u našem nagradnom natječaju.

 

Ukoliko ste propustili pogledati spot ili jednostavno niste imali dovoljno vremena pažljivo ga pratiti, isti možete pogledati na https://prirodnoizolirani.com/, na https://www.youtube.com/watch?v=G9S9PeIsBOM ili na https://www.facebook.com/KnaufInsulation.Hrvatska.

Proces prijave je vrlo jednostavan, sve što trebate saznati se nalazi na poveznici https://prirodnoizolirani.com/nagradni-natjecaj, dovoljno je vremena do 04.02., ali zašto čekati!

Poznate su mnoge prednosti ECOSE mineralne vune kao prirodnog izolacijskog materijala, protupožarne učinkovitosti, kvalitetnog toplinskog izolatora koji zimi zadržava unutarnju toplinu, a ljeti ne dopušta prijenos topline izvana te je odličan zvučni izolator.

Knauf Insulation kao lider u inovativnim rješenjima kada su izolacijski materijali u pitanju, neprekidno radi na usavršavanju proizvodnih tehnologija, u cilju stvaranja udobnijeg i zdravijeg životnog okruženja s jasnom namjerom da u potpunosti opravdamo slogan pod kojim živimo i radimo. ‘PRIRODNO IZOLIRANI’.

 

 

PODIJELI

PRIRODNO IZOLIRANI

PRIRODNO IZOLIRANI

NISU SVE KUĆE ISTE

Nagradni Natječaj

Izoliraj kuću od poda do krova, za plin i struju manja je lova.

KNAUF INSULATION FACEBOOK

NAGRADNI NATJEČAJ "PRIRODNO IZOLIRANI"

Posjeti www.prirodnoizolirani.com od 27.01.2020.

Očekujete te dobra zabava i puno vrijednih nagrada!

NOVOSTI

Budi informiran i educiran
PRIRODNA IZOLACIJA
PRIRODNO IZOLIRANI

Novo potkrovlje za veće uštede

Prilikom obnavljanja potkrovlja jedan od važnijih elemenata je toplinska izolacija koja će vam
osigurati manje troškove za grijanje/hlađenje. Upotrebom Knauf Insulation ECOSE® mineralne vune
direktno utječete na manje režijske izdatke, a godišnja je procjena uštede na grijanju oko 20%.

Saznaj više »
PRIRODNA IZOLACIJA
PRIRODNO IZOLIRANI

Štednja energenata – manji kućni izdaci

Jedan od učinkovitijih zahvata na vašem domu koji će odmah dati značajne rezultate kada je u pitanju smanjenje režijskih troškova je energetska obnova kuće. Na taj način se mogu ostvariti uštede do 50% na režijskim troškovima koji se odnose na grijanje.

Saznaj više »