Knauf Insulation – 360° Virtualna šetnja

360° Virtualna šetnja

Vjerojatno ste se do sada puno puta sreli s pojmovima poput: izolacijski sistemi, toplinska i zvučna izolacija, protupožarno djelovanje pojedinih izolacijskih materijala itd. Ovisno o izvoru svih informacija do vas su mogli doći zbunjujuće, a ponekad i netočne informacije. Često ćete kao investitor biti dovedeni u sumnju koje je najbolje rješenje za objekt koji je predmet investicije, a kako su to uglavnom i objekti u kojima ćete vi i vaša obitelj provoditi najviše vremena, želja vam je osigurati najbolje životne uvjete. U tom nastojanju ponekad zbog netočnih ili nepotpunih informacija donesete pogrešnu odluku koju je kasnije nemoguće ispraviti ili je cijena popravka vrlo visoka.

Kako biste mogućnost pogreške sveli na najmanju moguću mjeru važno je pravodobno i pouzdano informirati se, imati uvid u sve izvedbene varijante kao i potrebne materijale. Knauf Insulation vam sad na jednom mjestu objedinjuje sve o izolacijskim sistemima zahvaljujući novoj aplikaciji koja je razvijena kako biste u svakom trenutku na najjednostavniji način dobili odgovor na sve potencijalne nepoznanice iz ovog područja.

Aplikacija je podijeljena u dva osnovna dijela na način da možete istraživati industrijski objekt ili obiteljsku kuću tako da, neovisno planirate li izgradnju nekog gospodarskog objekta ili objekta za stanovanje, imate uvid u sve što je karakteristično za izolacijske sisteme za pojedini tip objekta. Pokretanjem naše nove aplikacije „360° Virtualna šetnja“ i prolaskom kroz sve etaže i elemente na svakoj etaži vidjet ćete gdje je i što je sve moguće izolirati (toplinski, zvučno, protupožarno…) kako bi objekt u kojem živite ili radite bio sigurnije i ugodnije mjesto.
Uz to, saznat ćete što vam je sve potrebno pri izvedbi izolacijskih sistema te kroz opise, slike i edukacijske filmove dobiti potpunu informaciju o procesu postavljanja izolacijskih materijala. Aplikacija „360° Virtualna šetnja“ će nekima biti prvi susret sa svijetom izolacijskih materijala, a nekima će upotpuniti rupe u znanju i iskustvu koje su do sada imali te olakšati odluku oko renoviranja i izgradnje objekta za život ili rad. Svaki investitor će zahvaljujući ovoj aplikaciju smanjiti broj nepoznanica te u suradnji s izvođačem radova pronaći najkvalitetnija i najisplativija rješenja za svoj objekt.

Kliknite na poveznicu https://prirodnoizolirani.com/360-virtualna-setnja-by-knauf-insulation i pogledajte našu novu aplikaciju „360° Virtualna šetnja“, istražite obiteljsku kuću ili industrijsku halu od podruma do krova i saznajte kako ispravno koristiti Knauf Insulation izolacijska rješenja.

Ne zaboravite da na našim stranicama u aplikaciji „KI kalkulator“ (https://prirodnoizolirani.com/kikalkulator/#/location) možete saznati koliko vaša kuća troši energije i kako tu potrošnju smanjiti.

 

PODIJELI

Picture of PRIRODNO IZOLIRANI

PRIRODNO IZOLIRANI

NISU SVE KUĆE ISTE

Nagradni Natječaj

Izoliraj kuću od poda do krova, za plin i struju manja je lova.

KNAUF INSULATION FACEBOOK

NAGRADNI NATJEČAJ "PRIRODNO IZOLIRANI"

Posjeti www.prirodnoizolirani.com od 27.01.2020.

Očekujete te dobra zabava i puno vrijednih nagrada!

NOVOSTI

Budi informiran i educiran
PRIRODNA IZOLACIJA
PRIRODNO IZOLIRANI

Novo potkrovlje za veće uštede

Prilikom obnavljanja potkrovlja jedan od važnijih elemenata je toplinska izolacija koja će vam
osigurati manje troškove za grijanje/hlađenje. Upotrebom Knauf Insulation ECOSE® mineralne vune
direktno utječete na manje režijske izdatke, a godišnja je procjena uštede na grijanju oko 20%.

Saznaj više »
PRIRODNA IZOLACIJA
PRIRODNO IZOLIRANI

Štednja energenata – manji kućni izdaci

Jedan od učinkovitijih zahvata na vašem domu koji će odmah dati značajne rezultate kada je u pitanju smanjenje režijskih troškova je energetska obnova kuće. Na taj način se mogu ostvariti uštede do 50% na režijskim troškovima koji se odnose na grijanje.

Saznaj više »