Novo potkrovlje za veće uštede

Živjeti u kući je mnogima nedosanjani san, a onima koji žive u kući je jasno koje sve prednosti takav život nosi.  Imati dvorište, pogotovo s dolaskom ljepšeg vremena, je prava blagodat.

No, kuća nosi podosta obaveza i traži neprestana ulaganja u životni prostor kako bi bio što udobniji. Jedan od često neiskorištenih prostora je i potkrovlje, koje svaka kuća ima. Neiskorištenost potkrovlja je najčešće posljedica nedostatka ideje što s takvim prostorom učiniti. A mogućnosti su neograničene.

Ovisno o vašim potrebama, potkrovlje možete pretvoriti u prostor za djecu koja su u dobi kada trebaju što veću samostalnost i odvojeni životni prostor. Dakako, postoji opcija i da potkrovlje pretvorite u prostor za sebe, za „bijeg“ od svih obaveza koje dan nosi, gdje ćete slikati, čitati, na miru gledati nogometnu utakmicu ili samo slušati glazbu. Jedno od čestih rješenja je pretvaranja potkrovalja u mini teretanu, za cijelu obitelj.

Dobro je angažirati arhitektonski studio koji će vas savjetovati, a i projektirati kompletan prostor sa svim potrebnim instalacijama.

Prilikom obnavljanja potkrovlja jedan od važnijih elemenata je toplinska izolacija koja će vam osigurati manje troškove za grijanje/hlađenje. Upotrebom Knauf Insulation ECOSE® mineralne vune direktno utječete na manje režijske izdatke, a godišnja je procjena uštede na grijanju oko 20%.

Postupak postavljanja izolacije vam je detaljno opisan u priloženom videu, kao i sve prednosti koje izolirano potkrovlje nosi.

Video možete pogledati i na https://www.youtube.com/watch?v=YV2s_N4G8ZA ili na https://www.facebook.com/KnaufInsulation.Hrvatska.

Knauf Insulation ECOSE® mineralna vuna za vaše potkrovlje je izrađena od potpuno prirodnog izolacijskog materijala, jedina na tržištu.

Osim što je kvalitetan toplinski izolator koji zimi zadržava unutarnju toplinu, a ljeti ne dopušta prijenos topline izvana, ona je odličan zvučni izolator i zahvaljujući svojstvu negorivosti ima protupožarno djelovanje.

U tijeku je Knauf Insulation natječaj u kojem imate priliku osvojiti 150m2 ECOSE® mineralne vune za izolaciju potkrovlja, pogledajte video i odgovorite na 3 kratka pitanja, klikom na NAGRADNI NATJEČAJ do bogatih nagrada.

Svakako provjerite i naš novi kalkulator KI KALKULATOR i pogledajte procijenjene troškove grijanja vašeg objekta u sadašnjem stanju i potencijalne uštede s djelomično ili potpuno toplinski izoliranim objektom.

Pretvorite potkrovlje u životni prostor, a s Knauf Insulation mineralnom vunom stvorit ćete udobnije i zdravije okruženje u skladu s našim sloganom: PRIRODNO IZOLIRANI.

 

PODIJELI

Picture of PRIRODNO IZOLIRANI

PRIRODNO IZOLIRANI

NISU SVE KUĆE ISTE

Nagradni Natječaj

Izoliraj kuću od poda do krova, za plin i struju manja je lova.

KNAUF INSULATION FACEBOOK

NAGRADNI NATJEČAJ "PRIRODNO IZOLIRANI"

Posjeti www.prirodnoizolirani.com od 27.01.2020.

Očekujete te dobra zabava i puno vrijednih nagrada!

NOVOSTI

Budi informiran i educiran
PRIRODNA IZOLACIJA
PRIRODNO IZOLIRANI

Novo potkrovlje za veće uštede

Prilikom obnavljanja potkrovlja jedan od važnijih elemenata je toplinska izolacija koja će vam
osigurati manje troškove za grijanje/hlađenje. Upotrebom Knauf Insulation ECOSE® mineralne vune
direktno utječete na manje režijske izdatke, a godišnja je procjena uštede na grijanju oko 20%.

Saznaj više »
PRIRODNA IZOLACIJA
PRIRODNO IZOLIRANI

Štednja energenata – manji kućni izdaci

Jedan od učinkovitijih zahvata na vašem domu koji će odmah dati značajne rezultate kada je u pitanju smanjenje režijskih troškova je energetska obnova kuće. Na taj način se mogu ostvariti uštede do 50% na režijskim troškovima koji se odnose na grijanje.

Saznaj više »