Život zapravo počinje u 40-oj: Do tada samo vršimo istraživanje!

Krenuli smo davne 1980. godine u jedan neizvjestan pothvat koji je tijekom svih ovih godina prolazio kroz različite faze. Sada, u zrelim 40ima možemo reći da je putovanje bilo iznad svega neočekivano, a osjećamo se kao da smo na početku.

S vremenom smo postali jedan od važnijih gospodarskih subjekata u okolici, ne samo po ekonomskim parametrima nego i po društvenoj ulozi koja je prije svega čast, ali i obaveza koja određuje postupanje u vremenu pred nama.

Svih ovih 40 godina nas je krasila inovativnost, ekološka osviještenost, briga o čovjeku i okretanje samostalnim rješenjima bilo u proizvodnji ili administraciji.

Premda je Knauf Insulation multinacionalni koncern, ono što nas obilježava je snažna povezanost s lokalnom zajednicom. Osim formalnog značaja kroz zapošljavanje i direktnih financijskih pokazatelja, držimo još značajnijim onaj dio neformalnih aktivnosti. U skladu s tim, već dugi niz godina snažno podupiremo rad brojnih udruga s područja grada Novog Marofa, prepoznajući njihov značaj. Tome u prilog ide i činjenica da smo u posljednjih pet godina za njihov rad izdvojili gotovo 2 milijuna kuna.

Želja nam je nastaviti graditi dosad postignute dobre odnose te ćemo u tom cilju i u budućnosti nastaviti s praćenjem i podupiranjem mnogobrojnih projekata koji su od velike važnosti za stanovništvo ovog kraja.

Veliki naglasak smo stavili na ekološki aspekt i zelenu gradnju. Tvornica u Hrvatskoj je prva Knauf Insulation tvornica u svijetu koja koristeći ECOSE tehnologiju počela proizvoditi kamenu mineralnu vunu na bazi prirodnih veziva. Direktna posljedica toga je manji utjecaj na okoliš i kvalitetniji uvjeti rada. Primjenom ECOSE proizvoda pri gradnji li obnovi kuća i zgrada osiguravaju se kvalitetniji životni uvjeti, a neposredan dokaz da smo na pravom putu je Green-Mark nagrada za najbolji proizvod hrvatskog zelenog gospodarstva.

Osim toga, jedan smo od važnijih partnera na projektu Kuće nulte energije, jedan od projekta koji pokazuje trend gradnje u svijetu gdje je kriterij nulte potrošnje energije ključan parametar.

Temelj svih ovih rezultata počiva u ljudima koji su ovih 40 godina stvarali vrijednost Knauf Insulationa, njegujući ključne vrijednosti koje su ujedno okosnica našeg poslovanja:

Sve do sada napravljeno nam daje za pravo da s ponosom možemo tvrditi kako je put u ovih 40 godina bio zahtjevan, ali i vrlo uspješan, što nas obvezuje da u zahtjevnom vremenu pred nama i dalje budemo inovativni, odgovorni i spremni na sve izazove.

 

 

 

PODIJELI

Picture of PRIRODNO IZOLIRANI

PRIRODNO IZOLIRANI

NISU SVE KUĆE ISTE

Nagradni Natječaj

Izoliraj kuću od poda do krova, za plin i struju manja je lova.

KNAUF INSULATION FACEBOOK

NAGRADNI NATJEČAJ "PRIRODNO IZOLIRANI"

Posjeti www.prirodnoizolirani.com od 27.01.2020.

Očekujete te dobra zabava i puno vrijednih nagrada!

NOVOSTI

Budi informiran i educiran
PRIRODNA IZOLACIJA
PRIRODNO IZOLIRANI

Novo potkrovlje za veće uštede

Prilikom obnavljanja potkrovlja jedan od važnijih elemenata je toplinska izolacija koja će vam
osigurati manje troškove za grijanje/hlađenje. Upotrebom Knauf Insulation ECOSE® mineralne vune
direktno utječete na manje režijske izdatke, a godišnja je procjena uštede na grijanju oko 20%.

Saznaj više »
PRIRODNA IZOLACIJA
PRIRODNO IZOLIRANI

Štednja energenata – manji kućni izdaci

Jedan od učinkovitijih zahvata na vašem domu koji će odmah dati značajne rezultate kada je u pitanju smanjenje režijskih troškova je energetska obnova kuće. Na taj način se mogu ostvariti uštede do 50% na režijskim troškovima koji se odnose na grijanje.

Saznaj više »